462 20160515 029 banner Utrecht

 

Iedere derde zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) faciliteert het ontmoetingspunt Utrecht een bijeenkomst in het centrum van Utrecht. Er wordt door een Cursusleraar een lezing gehouden rond een thema uit Een cursus in wonderenEr is ruim gelegenheid tot uitwisseling. Iedereen is van harte welkom op onze nieuwe locatie. Aanmelden is niet nodig.

Meld u links op deze pagina aan voor de gratis digitale MIC Nieuwsbrief voor de meest actuele informatie.
 

PROGRAMMA 

 
Zondag 16 juni 2024 Joachim Vreeman Een Cursus in Gnostiek.

Joachim Vreeman dec23bewGnostiek komt van het Griekse woord ‘Gnosis’ dat kennis betekent. Niet zozeer rationele kennis, maar een diep innerlijk weten wie jij bent, wie de ander is en wie God is. Zowel Een cursus in wonderen als de Gnostieke traditie, moedigt een ieder van ons aan tot een persoonlijke zoektocht naar waarheid, spirituele bevrijding van illusies en het ontwaken tot onze goddelijke kern. Maar hoe doe je dat anno 2024? Tijdens deze lezing duiken we in een aantal teksten uit de Cursus en verbinden deze zowel met Gnostiek als het dagelijks leven. En wie weet... wellicht komen we zo bij kennis!

 


Zondag 15 september 2024 
Paul Goudsmit De Hemel is hier. Er is geen ergens anders. De Hemel is nu. Er is geen andere tijd.  (H24.6:4-7)

Paul Goudsmid nieuwWaar is de Hemel, en hoe je daar komt. Een ervaringsgerichte lezing die een routekaart zal bieden over hoe je terug naar Huis komt van, waar je ook bent.

Heaven is here, there is no other place. Heaven is now, there is no other time. (ACIM M-61)
Where is Heaven, and how to get there. An experiential lecture that will provide a roadmap on how to get back Home from wherever you are.

 

 Algemene informatie:

Locatie: Gebouw ‘Sic Semper Loge, IOOF’, Bemuurde Weerd OZ 31, 3514 AP te Utrecht
Parkeren: Op zondag gratis en het is 15 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal Station
Zaal open: 10:30 uur
Start Lezing: 11:00 tot 12:30 uur
Entree: €10,- en met U-pas €7,-
Coördinator: Walter van Bijsterveld; 06-145 910 00 of mail naar: ontmoetingspuntutrecht @ gmail.com