Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans


462 20160515 029 banner Amersfoort

 

  

 

 

 

 

Iedere eerste zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) vindt de landelijke MIC-bijeenkomst plaats in Amersfoort.

Deze is bedoeld als een vertrouwde plek waar iedereen als vrienden en familie van Een cursus in wonderen samen kan zijn.

Er wordt een interactieve lezing gegeven en daarna is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Ontmoetingszondag gemist? Bekijk hem op het YouTube-kanaal van Miracles in Contact. 

Na de lezing is er ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje thee of koffie.

Je kunt onze MIC-Informatiestand en onze uitgebreide boekentafel bezoeken, waar nu ook met Pin betaald kan worden. Graag tot ziens in Amersfoort!

Programma                                                                                                                           

 

5 mei Ganga Hoogendoorn Ik bevrijd de wereld van al wat ik haar heb toegedacht

Ganga van HoogendoornHoe word ik wakker uit de droom? Een Cursus in wonderen zegt ons in Werkboekles 132 dat er geen wereld is, omdat ze een gedachte is los van God. Laten we ons bevrijden van iedere gedachte die deze wereld werkelijk maakt. De wereld bevrijden van elk soort pijn betekent dat je alleen je denken over jezelf hoeft te veranderen. Vergeving brengt een genezen denkgeest.

Hoe bewegen wij van angst naar liefde? Laten we niet langer een wereld willen die gebaseerd is op angst. Ik zou in plaats hiervan vrede kunnen zien. (WdI.34). Ik nodig je uit om wakker te worden.

Er is veel ruimte voor eigen inbreng.

 

 

2 juni Els Thissen Vergeef en je bent vrij

elsthissen  webBijna niet te geloven en toch zo simpel. Zo werkt het omdat jij altijd deelt in wat je geeft. Je vindt vrede door totale vergeving (T1.VI.1:1). Vergeving zonder terughouding, zonder ‘ja maar…’ en zonder uitzonderingen. Door af te zien van elk oordeel, door totale vergeving, geef je oneindige vrede. Wie vergeven heeft weet dat het verleden voorbij is en dat alles volbracht is tot op dit moment. Dat geeft je de ruimte om voorbij illusies te kijken en volkomen onschuld te herkennen.

Gun jezelf het cadeau dat vergeving in zich draagt, namelijk vrede, vrijheid, liefde en een diepe verbondenheid. Of niet natuurlijk.

 
 

1 september Diederik Wolsak  Identiteitscrisis

DiederikWolsakIn het jaar van herstel van mijn gezondheid, werd me duidelijk dat al mijn ‘lijden’ en angst het directe gevolg zijn van een zelfgekozen identiteit, waaraan ik waarde hecht en die ik tegen de Waarheid verdedig. Ik ben Liefde, jij bent Liefde, Liefde is het enige dat is. Het is gemakkelijk in te zien dat, als ik zowel jouw als mijn identiteit als pure Liefde zie, lijden onmogelijk is.
Op deze mooie middag gaan we onze zelfgekozen identiteiten onderzoeken en voelen hoe verslaafd we zijn aan de gevoelens die het resultaat zijn van die keuze. Alle niet ontwaakte relaties zijn van zelfbedachte identiteit met zelfbedachte identiteit. Hoe zou een relatie voelen als je wist, werkelijk besefte dat je in plaats daarvan een relatie met het goddelijke Zelf hebt? 

 
 
Algemene informatie:

Tijd: 14:00 uur - ca. 15:30 uur; zaal open 13:30 - 17:00 uur.
Locatie: Meridiaan College Het Nieuwe Eemland, Daam Fockemalaan 12, 3818 KG te Amersfoort.


Entree: donatie €10,- als tegemoetkoming in de kosten van zaalhuur, koffie, thee en overige kosten.
Coördinatie: Mieke Scheffers en Titia Kremer

Lezingen van vorige Ontmoetingsdagen

Lezingen van vorige Ontmoetingszondagen kun je bekijken op het YouTube kanaal van Miracles in Contact.

462 20160515 029 banner Amersfoort

MM1 2019 cover gecompr

Webwinkel

banner vraag antwoord

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Wie is online

Momenteel zijn er 35 bezoekers online