Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

 

 

 

Stichting Miracles in Contact heeft een zusterorganisatie in België: de vzw ECIW Vlaanderen.

Zij zijn net als MIC een platform voor Cursus-studenten en hebben als doel een contact- en informatiepunt te zijn in Vlaanderen.

Op hun website informeren ze je over activiteiten van leraren, lees- en studiegroepen, lezingen en evenementen die gerelateerd zijn aan het boek Een cursus in wonderen.

ECIW-Vlaanderen organiseert 3 maandelijks een lezing.

Op deze dagen kun je een interactieve lezing bijwonen en achteraf nog gezellig van gedachten wisselen, napraten en informatie verkrijgen.

28 mei - Peter Winteraeken Al wat ik geef, geef ik aan mijzelf!

peter winteraeken 110px

Vandaag leer ik de wet van de liefde kennen. Er bestaat geen andere wet dan deze: al wat ik geef, geef ik aan mezelf. Ik geef altijd aan mezelf! Wat ik ook denk of doe, ik ben zender en ontvanger tegelijk. Wat ik geef komt altijd naar mij terug. Geef ik een wonder of geef ik een oordeel? Dat is de ene eenvoudige keuze die ik elk moment van de dag maak. Met als resultaat: wat ik geef, komt naar me terug. De vraag is dus: wat wil ik ontvangen? Want wat ik ontvangen wil, dat bied ik aan. Vanmiddag ontdekken wij wat we werkelijk willen en hoe wij louter en alleen wonderen kunnen aanbieden, elk moment van de dag. Met een praktische wonderoefening…….

 

Programma lezing 13.30 tot +/- 15.30 uur. Ruimte open van 13 tot 17.00 uur. Na de lezing is er de mogelijkheid om nog even samen te zitten en van gedachten te wisselen bij een lekker kopje koffie of thee. Je kan tevens een kijkje nemen op onze boekentafel.  

Een wegbeschrijving met nieuwe extra informatie over de lage emissiezone vind je op onze website www.eencursusinwonderen-vlaanderen.be.

Programma

27 augustus  - verrassing?
26 november - Els Thissen

Algemene info:
Inkom: 10€ - leden ECIW: 8€
Locatie: Kerk, “De Verrezen Heer”, Berchemstadionstraat 8, 2600 Berchem (Antwerpen)
Programma lezing 13.30 tot 15.00 uur. Ruimte open van 13 tot 17.00 uur
Meer info: www.eencursusinwonderen-vlaanderen.be

ontmoetingsdagen amersfoort

Webwinkel

banner vraag antwoord

Werkboekles vandaag

captcha 

ANBI web blauw

Wie is online

We hebben 87 gasten online.