Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

462 20160515 029 banner Zuid Nederland 

Vijfmaal per jaar organiseert Ontmoetingscentrum ECIW in verschillende plaatsen in Zuid Nederland op zaterdagen een ontmoetingsbijeenkomst. Er wordt door een Cursusleraar een lezing gehouden rond een thema uit Een cursus in wonderen. Er is ruim gelegenheid tot uitwisseling. Boekentafel aanwezig.

 

 7 september Peter Winteraeken – Wat is het doel van relaties?


Peter Winteraeken3Het leven is een leerschool. Dat wéten we...Wat we misschien (nog) niet weten is wát we hier op aarde met zijn allen aan het leren zijn? We hoeven niet lang te kijken. Als we ontdekken dat we voortdurend met wie en wat ook in relatie staan kunnen we het leerdoel ontdekken. Het leerdoel is voor iedereen gelijk: wie of wat ben ik? Om een leerdoel te bereiken heb je een leermiddel nodig.
Onze relaties zijn hét leermiddel! Relaties zijn de snelweg volgens Een cursus in wonderen. De snelweg om succesvol te (kunnen) leren! Godzijdank hebben we allemaal vele relaties. We zijn allemaal kinderen van onze ouders. Velen van ons hebben een partner en zelf ook weer kinderen. En we hebben meestal ook (langdurige) vriendschappen en werkrelaties.

 

Eindhoven De Heremiet, Begoniastraat 15
Parkeren op het Gerardusplein, vandaar lopen naar de Seringenstraat, rechtsaf naar de Begoniastraat (twee minuten lopen).

 

14 september Paul Goudsmit – Je voelt nooit onvrede om de reden die je denkt

paul goudsmit web
Waarom zou ik geen onvrede voelen om de reden die ik denk? De Cursus legt uit dat wat ons werkelijk onvrede brengt onze herinnering aan onopgeloste zaken uit het verleden is. Toen dit gebeurde, hebben we ongezonde en kwellende overtuigingen over onszelf ontwikkeld, zoals 'Ik ben het niet waard dat mensen naar mij luisteren' of 'mijn gevoelens zijn onacceptabel'.
Wat er is gebeurd – is gebeurd, maar onze interpretatie van de gebeurtenis en wat dit betekent hebben we verzonnen. Nu gaan we vrolijk (of niet zo vrolijk) verder met ons leven en gebruiken onze interpretatie of perceptie van deze gebeurtenissen uit het verleden als de hoekstenen van ons geloofssysteem.

We hebben twee opties waar we onze huidige onvrede voor kunnen gebruiken. We kunnen het gebruiken als opnieuw een bewijs om ons huidige geloofssysteem te versterken of te behouden. Of we kunnen het gebruiken om te leren wat deze overtuigingen zijn, en door een uniek vergevingsproces, die je na deze middag overal kunt gebruiken, veranderen als ze je niet langer dienen.


Breda
Gemeenschapshuis de Blaker, Graaf Hendrik III
Plein 128. Parkeren in de straten rondom.

 

Algemene informatie:

Aanvang: 14:00 uur, zaal open vanaf 13:30 uur.
Na afloop van de lezing is er een nazit, waarbij we in groepjes napraten over het thema.
Sluiting: 16:30 uur.
Entree: € 15,00 (krap tarief €10), consumpties zijn voor eigen rekening.
Informatie: Henny van der Feer; 06 5536 5758
Zie ook www.eciw-breda.nl

 

Komende lezingen 2019: informatie volgt nog

 

462 20160515 029 banner Amersfoort

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Werkboekles vandaag

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Wie is online

Momenteel zijn er 32 bezoekers online