Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

Er is een andere manier om naar de wereld te kijken.

1. Het idee van vandaag is een poging in te zien dat je een omslag kunt bewerkstelligen in jouw waarneming van de wereld, zowel in haar uiterlijk als haar innerlijk aspect. Aan de toepassing ‘s morgens en ‘s avonds dient een volle vijf minuten te worden besteed. Herhaal in deze oefenperioden het idee zo vaak als je prettig vindt, hoewel een beoefening zonder haast essentieel blijft. Wissel het onderzoeken van je uiterlijke en innerlijke waarneming af, maar zonder dat je de overgang als abrupt ervaart.

2. Kijk gewoon ongedwongen rond in de wereld die jij als buiten jezelf waarneemt, sluit dan je ogen en bezie je innerlijke gedachten met dezelfde ongedwongenheid. Probeer tegenover beide evenveel afstand te bewaren en deze onthechte houding te handhaven wanneer je het idee in de loop van de dag herhaalt.

3. De korte oefenperioden moeten zo talrijk mogelijk zijn. Ook moet je het idee van vandaag onmiddellijk specifiek toepassen zodra zich een situatie voordoet die je in de verleiding brengt verstoord te raken. Zeg bij zulke toepassingen:

Er is een andere manier om hiernaar te kijken.

4. Denk eraan het idee van vandaag meteen toe te passen zodra je je bewust bent dat iets jou van je stuk brengt. Het kan nodig zijn om een minuut of zo rustig te gaan zitten en het idee verscheidene malen bij jezelf te herhalen. Het zal bij deze vorm van toepassing waarschijnlijk helpen je ogen te sluiten.

Banner Doorn

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Miracles in Contact Facebook Page  Miracles in Contact YouTube Page  Miracles in Contact Instagram Pagina 

Wie is online

Vandaag 155

Gisteren 168

Momenteel zijn er 32 bezoekers online