Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

MIC Magazine is het kwartaalblad van Miracles in Contact, boordevol beschouwingen, persoonlijke verhalen en interviews over Een cursus in wonderen. Bovendien heeft het een uitneembaar middenkatern met actuele informatie over activiteiten, zoals ontmoetingsdagen, lezingen en workshops, de contactgegevens van Cursusleraren en (nieuwe) studiegroepen. (ISSN 2214-3203)

Wil je het MIC Magazine ontvangen?

Nederland: Word dan donateur van Miracles in Contact voor een richtbedrag van €25,00 per jaar. Als donateur ontvang je het MIC Magazine gratis en draag je bij aan de doelstelling van Miracles in Contact.

België: Word dan lid van ECIW-Vlaanderen.
 

Recent nummer MIC Magazine - 2/20 Thema: De diepere bedoeling

MM2 2020 cover

Uit de inhoudsopgave:

Gezondheid is innerlijke vrede. Genezen is angst laten varen.
In dit artikel bespreekt Els Thissen principe twee van de twaalf principes van Attitudinal Healing (AH). De grondlegger van AH is Jerry Jampolski, daarin geïnspireerd door de Cursus. Hoe laten de Cursus en AH ons kijken naar de pandemie waarin wij wereldwijd zitten?

Vergeving-ter-vernietiging
Neda Boin neemt ons mee in haar inzichten over vergeving. Aan de hand van de Aanvullingen op de Cursus neemt ze onder de loep wat vergeving niet is. Ze
beschrijft vier vormen, een praktische vergevingsoefening en tenslotte het enige wat je hoeft te doen voor ware vergeving.

De Beslisser
De column van Saskia Teppema gaat erover dat de Beslisser als het ware boven je hoofd hangt als een wijze vogel. Hij helpt je afstand te nemen en te luisteren naar wat echt goed voor je is in plaats van luisteren naar het angstige ego.

 


Aankondigen in middenkatern MIC Magazine

Cursusstudenten en leraren:

Cursusstudenten, die donateur zijn van MIC, kunnen in het middenkatern van het MIC Magazine gratis
 - een oproepje plaatsen
 - de start van een nieuwe leesgroep vermelden

Cursusleraren die donateur zijn van MIC, kunnen in het middenkatern van het MIC Magazine
 - een aankondiging plaatsen tegen tarief per afmeting

Voor het opgeven van een aankondiging of als je meer informatie wilt ontvangen, kun je  contact opnemen met de redactie van het MIC Magazine.

Kopij bijdragen aan MIC Magazine

De redactie van MIC Magazine nodigt je van harte uit bijdragen voor het MIC Magazine aan te leveren. Dat kan in de vorm van een artikel over een thema uit de Cursus, een ervaring, een tekening of een gedicht. Alleen met jullie bijdragen kunnen wij vier keer per jaar een Magazine uitbrengen.

Om helderheid te geven over de voorwaarden waaraan de bijdragen moeten voldoen, hebben het bestuur en de redactie van het MIC Magazine een aantal richtlijnen opgesteld. Lees meer in de pdf over deze richtlijnen, de verschijnings- en de sluitingsdata van MIC Magazine.

Banner Doorn

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Werkboekles vandaag

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Miracles in Contact Facebook Page  Miracles in Contact YouTube Page  Miracles in Contact Instagram Pagina 

Wie is online

Vandaag 19

Gisteren 191

Momenteel zijn er 6 bezoekers online