Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

MIC Magazine is het kwartaalblad van Miracles in Contact, boordevol beschouwingen, persoonlijke verhalen en interviews over Een cursus in wonderen. Bovendien heeft het een uitneembaar middenkatern met actuele informatie over activiteiten, zoals ontmoetingsdagen, lezingen en workshops, de contactgegevens van Cursusleraren en (nieuwe) studiegroepen. (ISSN 2214-3203)

Wil je het MIC Magazine ontvangen?

Nederland: Word dan donateur van Miracles in Contact voor een richtbedrag van €25,00 per jaar. Als donateur ontvang je het MIC Magazine gratis en draag je bij aan de doelstelling van Miracles in Contact.

België: Word dan lid van ECIW-Vlaanderen.
 

Recent nummer MIC Magazine - 4/20 Thema: Kijken zonder oordeel

MM3 2020 cover


Uit de inhoudsopgave:

Mijn wonder in het bos

De Heilige Geest zal altijd ons pad verlichten! Hoe letterlijk Anne-Joke Vellinga dit heeft ervaren in het bos lees je in dit prachtige verhaal. We kunnen blind vertrouwen hebben in onze innerlijke leiding.

Tegeltjeswijsheid

In deze rubriek vraagt de redactie telkens een aantal Cursusleraren hun visie te geven op eenzelfde zin uit de Cursus. Ernestine Martens, Anne-Joke Vellinga, Nicolien Gouwenberg en Yvon Scharis werpen elk hun licht op de zin op dit tegeltje. Mooi is het te lezen hoe verschillend en inspirerend de antwoorden zijn.

Focus houden, hoe doe ik dat?

Peter Winteraeken geeft ons na twintig jaar praktisch oefenen met vergeving zoals de Cursus onderwijst een handzaam stappenplan. Vraag jezelf eens af of je het waard bent volmaakt gelukkig en in vrede te zijn.

 

Aankondigen in middenkatern MIC Magazine

Cursusstudenten en leraren:

Cursusstudenten, die donateur zijn van MIC, kunnen in het middenkatern van het MIC Magazine gratis
 - een oproepje plaatsen
 - de start van een nieuwe leesgroep vermelden

Cursusleraren die donateur zijn van MIC, kunnen in het middenkatern van het MIC Magazine
 - een aankondiging plaatsen tegen tarief per afmeting

Voor het opgeven van een aankondiging of als je meer informatie wilt ontvangen, kun je  contact opnemen met de redactie van het MIC Magazine.

Kopij bijdragen aan MIC Magazine

De redactie van MIC Magazine nodigt je van harte uit bijdragen voor het MIC Magazine aan te leveren. Dat kan in de vorm van een artikel over een thema uit de Cursus, een ervaring, een tekening of een gedicht. Alleen met jullie bijdragen kunnen wij vier keer per jaar een Magazine uitbrengen.

Om helderheid te geven over de voorwaarden waaraan de bijdragen moeten voldoen, hebben het bestuur en de redactie van het MIC Magazine een aantal richtlijnen opgesteld. Lees meer in de pdf over deze richtlijnen, de verschijnings- en de sluitingsdata van MIC Magazine.

Banner Doorn

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Werkboekles vandaag

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Miracles in Contact Facebook Page  Miracles in Contact YouTube Page  Miracles in Contact Instagram Pagina 

Wie is online

Vandaag 7

Gisteren 157

Momenteel zijn er 11 bezoekers online