Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

MIC Magazine is het kwartaalblad van Miracles in Contact, boordevol beschouwingen, persoonlijke verhalen en interviews over Een cursus in wonderen. Bovendien heeft het een uitneembaar middenkatern met actuele informatie over activiteiten, zoals ontmoetingsdagen, lezingen en workshops, de contactgegevens van Cursusleraren en (nieuwe) studiegroepen. (ISSN 2214-3203)

Wil je het MIC Magazine ontvangen?

Nederland: Word dan donateur van Miracles in Contact voor een richtbedrag van €25,00 per jaar. Als donateur ontvang je het MIC Magazine gratis en draag je bij aan de doelstelling van Miracles in Contact.

België: Word dan lid van ECIW-Vlaanderen.
 

Recent nummer MIC Magazine - 2/21 Thema: Ik ben niet een lichaam

MM3 2020 cover


Uit de inhoudsopgave:

Lezen dat je niet je lichaam bent
In het hoofdartikel geeft Jan-Willem van Aalst ons inzicht in een belangrijk thema uit de Cursus. Juist tijdens de pandemie waar wij wereldwijd in zitten, is het een troost te lezen dat het lichaam als leermiddel gezien kan worden om te ontwaken. We kunnen onszelf leren kennen als een idee. Wat een bevrijding.
Het komt door Bill
Annemarie van Unnik schrijft een brief aan Carol Howe, waarin zij iets vertelt dat zij aan niemand zou mogen zeggen. Zij doet dit toch, maar wat heeft dat met Bill Thetford te maken? Lees het in deze brief.

God, hier ben ik weer
In deze nieuwe column van Anne-Joke Vellinga deelt zij met ons hoe zij haar gevoel van vrede compleet verloor en weer de weg naar genezing vond.

 

Aankondigen in middenkatern MIC Magazine

Cursusstudenten en leraren:

Cursusstudenten, die donateur zijn van MIC, kunnen in het middenkatern van het MIC Magazine gratis
 - een oproepje plaatsen
 - de start van een nieuwe leesgroep vermelden

Cursusleraren die donateur zijn van MIC, kunnen in het middenkatern van het MIC Magazine
 - een aankondiging plaatsen tegen tarief per afmeting

Voor het opgeven van een aankondiging of als je meer informatie wilt ontvangen, kun je  contact opnemen met de redactie van het MIC Magazine.

Kopij bijdragen aan MIC Magazine

De redactie van MIC Magazine nodigt je van harte uit bijdragen voor het MIC Magazine aan te leveren. Dat kan in de vorm van een artikel over een thema uit de Cursus, een ervaring, een tekening of een gedicht. Alleen met jullie bijdragen kunnen wij vier keer per jaar een Magazine uitbrengen.

Om helderheid te geven over de voorwaarden waaraan de bijdragen moeten voldoen, hebben het bestuur en de redactie van het MIC Magazine een aantal richtlijnen opgesteld. Lees meer in de pdf over deze richtlijnen, de verschijnings- en de sluitingsdata van MIC Magazine.

Banner Doorn

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Miracles in Contact Facebook Page  Miracles in Contact YouTube Page  Miracles in Contact Instagram Pagina 

Wie is online

Vandaag 13

Gisteren 183

Momenteel zijn er 6 bezoekers online