Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

MIC Magazine is het kwartaalblad van Miracles in Contact, boordevol beschouwingen, persoonlijke verhalen en interviews over Een cursus in wonderen. Bovendien heeft het een uitneembaar middenkatern met actuele informatie over activiteiten, zoals ontmoetingsdagen, lezingen en workshops, de contactgegevens van Cursusleraren en (nieuwe) studiegroepen. (ISSN 2214-3203)

Wil je het MIC Magazine ontvangen?

Nederland: Word dan donateur van Miracles in Contact voor een richtbedrag van €25,00 per jaar. Als donateur ontvang je het MIC Magazine gratis en draag je bij aan de doelstelling van Miracles in Contact.

België: Word dan lid van ECIW-Vlaanderen.
 

Recent nummer MIC Magazine - 3/20 Thema: Van angst naar liefde

MM3 2020 cover


Uit de inhoudsopgave:

Vergeef jezelf je angst voor liefde
Jan-Willem van Aalst schrijft over het sluimerende schuldgevoel dat in de diepe en onbewuste ijsberg van de denkgeest ligt. Het dient wakker gemaakt te worden, zodat we ons weer kunnen verbinden met liefde.

Carol Howe over corona
‘Laat ik vooropstellen dat de corona-epidemie niet per ongeluk plaatsvindt...’ zo begint Carol met haar inzicht. Lees haar uitleg hoe we hier zelf voor gekozen
hebben. En hoe dit waar kan zijn terwijl we tegelijkertijd compassie kunnen hebben.

Ik hoef het niet zelf te doen
Dansen is de passie van Esther Nederpelt. Als ze zich laat gaan in de beweging voelt ze zich met haar hart verbonden. Ze krijgt steeds meer interesse in het zich openstellen voor haar binnenwereld. Ze leert innerlijk vragen te stellen en antwoord te ontvangen vanuit een dieper gebied. Haar lijfboek? Een cursus in wonderen?

 

Aankondigen in middenkatern MIC Magazine

Cursusstudenten en leraren:

Cursusstudenten, die donateur zijn van MIC, kunnen in het middenkatern van het MIC Magazine gratis
 - een oproepje plaatsen
 - de start van een nieuwe leesgroep vermelden

Cursusleraren die donateur zijn van MIC, kunnen in het middenkatern van het MIC Magazine
 - een aankondiging plaatsen tegen tarief per afmeting

Voor het opgeven van een aankondiging of als je meer informatie wilt ontvangen, kun je  contact opnemen met de redactie van het MIC Magazine.

Kopij bijdragen aan MIC Magazine

De redactie van MIC Magazine nodigt je van harte uit bijdragen voor het MIC Magazine aan te leveren. Dat kan in de vorm van een artikel over een thema uit de Cursus, een ervaring, een tekening of een gedicht. Alleen met jullie bijdragen kunnen wij vier keer per jaar een Magazine uitbrengen.

Om helderheid te geven over de voorwaarden waaraan de bijdragen moeten voldoen, hebben het bestuur en de redactie van het MIC Magazine een aantal richtlijnen opgesteld. Lees meer in de pdf over deze richtlijnen, de verschijnings- en de sluitingsdata van MIC Magazine.

Banner Doorn

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Miracles in Contact Facebook Page  Miracles in Contact YouTube Page  Miracles in Contact Instagram Pagina 

Wie is online

Vandaag 94

Gisteren 145

Momenteel zijn er 4 bezoekers online