Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

Stichting Miracles in Contact - bij studenten van de Cursus beter bekend als MIC - is een organisatie die geheel bestaat uit enthousiaste vrijwilligers.

MIC werd op 1 april 1993 opgericht door Fred van den Burg, Minke Weggemans en Willem Glaudemans om...

...een contact- en informatiepunt te zijn over de Cursus en activiteiten op dit gebied door te geven. En daarmee het uitdragen van de boodschap en de inspiratie van de Cursus te helpen bevorderen: de kern van ons wezen is liefde en het herkennen hiervan gaat via de weg van vergeving en het loslaten van angst.

In de loop der jaren groeide dit initiatief van drie mensen uit tot een platform, waar inmiddels bijna 40 vrijwilligers bijdragen aan de activiteiten, zoals landelijke ontmoetingsdagen met informatiestand en boekentafel, het uitgeven van het kwartaalblad MIC Magazine, het doorgeven van nieuws rond de Cursus via de website, nieuwsbrief etc.

We noemen hieronder een aantal medewerkers in 2018:

Coördinatie Ontmoetingszondagen Amersfoort: Mieke Scheffers en Titia Kremer (samen met ca 20 vrijwillige medewerkers, waaronder geluid en video-opnames Peter van 't Riet); Coördinatie Winkel: Hetty Clarisse; Secretariaatsmedewerkers: Ilonka Korevaar, Maria Hartogensis, Sjoke Zondervan; Boekhouding: Ronald van Gigch; Contentbeheer website: Michiel Meier Mattern; Nieuwsbrief MIC: Michiel Meier Mattern en Hetty Clarisse; Redactie MIC Magazine: Anita Koster, Annemarie van Unnik, Els Thissen, Jos Visser (hoofdredacteur) en Maria Hartogensis (bureauredactie) ; Bestuur: Ad de Regt (voorzitter), Ernestine Martens (secretaris), Wiebe Heitman (penningmeester), Maaike Plugge, Mieke Scheffers en Anne-Joke Vellinga (alg.leden).

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel, kantoor Almere: 41106090; Fiscaal nummer: 8017 44 404
Bezoekadres: Eemstraat 14-b, 3742 CA Baarn, tel. 035 - 888 30 73
Bankgegevens: Stichting Miracles in Contact te Baarn NL22INGB0006560510

 

Lees meer...

ontmoetingsdagen amersfoort

Webwinkel

MM3 2018 cover

banner vraag antwoord

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Wie is online

Momenteel zijn er 37 bezoekers online