Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

MIC Magazine is het kwartaalblad van Miracles in Contact, boordevol beschouwingen, persoonlijke verhalen en interviews over Een cursus in wonderen. Bovendien heeft het een uitneembaar middenkatern met actuele informatie over activiteiten, zoals ontmoetingsdagen, lezingen en workshops, de contactgegevens van Cursusleraren en (nieuwe) studiegroepen. (ISSN 2214-3203)

Wil je het MIC Magazine ontvangen?

Nederland: Word dan donateur van Miracles in Contact voor een richtbedrag van €25,00 per jaar. Als donateur ontvang je het MIC Magazine gratis en draag je bij aan de doelstelling van Miracles in Contact.

België: Word dan lid van ECIW-Vlaanderen.
 

Recent nummer MIC Magazine - 1/20 Thema: Genezen, troosten en zegenen

MM2 2019 cover

Uit de inhoudsopgave:

De Comfort-Zoon

Comfortzones zullen niet helpen ons werkelijk Thuis te vinden. Alleen de Comfort-Zoon helpt. Wouter Middeldorp neemt zijn huwelijk onder de loep: zit hij in een comfortzone of wil de Heilige Geest juist dit voor hem?

De illusies van het ego

Jezus gebruikt de kruisiging als symbool voor het egoproces. De reis naar het kruis dient de laatste ‘zinloze reis’ te zijn. Frans Kok licht toe wat de Cursus hiermee bedoelt. Sluit je aan bij de opstanding.

Laat liefde door jou heen doen

Simon Schoonderwoerd vraagt zich af waarom hij na het doen van de werkboeklessen toch nog steeds gefrustreerd, eenzaam en verdrietig kan zijn. Doe ik het wel goed? Kunnen we überhaupt iets doen in deze dualistische wereld of gebeurt iets door ons heen?

 

Aankondigen in middenkatern MIC Magazine

Cursusstudenten en leraren:

Cursusstudenten, die donateur zijn van MIC, kunnen in het middenkatern van het MIC Magazine gratis
 - een oproepje plaatsen
 - de start van een nieuwe leesgroep vermelden

Cursusleraren die donateur zijn van MIC, kunnen in het middenkatern van het MIC Magazine
 - een aankondiging plaatsen tegen tarief per afmeting

Voor het opgeven van een aankondiging of als je meer informatie wilt ontvangen, kun je  contact opnemen met de redactie van het MIC Magazine.

Kopij bijdragen aan MIC Magazine

De redactie van MIC Magazine nodigt je van harte uit bijdragen voor het MIC Magazine aan te leveren. Dat kan in de vorm van een artikel over een thema uit de Cursus, een ervaring, een tekening of een gedicht. Alleen met jullie bijdragen kunnen wij vier keer per jaar een Magazine uitbrengen.

Om helderheid te geven over de voorwaarden waaraan de bijdragen moeten voldoen, hebben het bestuur en de redactie van het MIC Magazine een aantal richtlijnen opgesteld. Lees meer in de pdf over deze richtlijnen, de verschijnings- en de sluitingsdata van MIC Magazine.

Banner Doorn

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Werkboekles vandaag

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Miracles in Contact Facebook Page  Miracles in Contact YouTube Page  Miracles in Contact Instagram Pagina 

Wie is online

Vandaag 6

Gisteren 167

Momenteel zijn er 8 bezoekers online