Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

462 20160515 029 banner Utrecht

 

Iedere derde zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) faciliteert het ontmoetingspunt Utrecht een bijeenkomst in het centrum van Utrecht.
LET OP: Wegens Corona is die locatie tot eind 2021 aangepast naar Hoogland (Amersfoort).
Er wordt door een Cursusleraar een lezing gehouden rond een thema uit Een cursus in wonderen. Er is ruim gelegenheid tot uitwisseling.
Door corona zijn er helaas een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wilt u zich wél van tevoren opgeven via onderstaand mailadres?
U kunt ook deelnemen via Zoom. Stuur ons een kort bericht, dan verstrekken we u de inloggegevens.

  

 

19 september  Paul Goudsmit  Kijken door de ogen van Liefde

paul goudsmit webEen cursus in wonderen stelt dat liefde niet alleen maar een gevoel of een gedachte is, maar een feit. In praktische termen is het ook een manier van zien die de Cursus visie noemt. Maar hoe doen we dit? Deze lezing zal proefondervindelijk verkennen waar en wanneer we dit al doen en hoe we dit vaker kunnen doen. Iedereen is welkom.

 

 

 

 

17 oktober Annemarie Baltus – Zoek niet buiten jezelf
 
Annemarie Baltus juni 2021 2Hoe eenvoudig de lessen van Een cursus in wonderen ook kunnen zijn, als we even niet opletten, zijn we zo weer in de uiterlijke wereld bezig om onze innerlijke vrijheid te zoeken. Dat lukt natuurlijk niet. Misschien lijkt het soms even tijdelijk zo, maar dat wat tijdelijk is, is niet eeuwig. Zoek niet buiten jezelf. Zoek vanbinnen de zekerheid en de vredige rust die jou van de wereld bevrijdt en je er los van laat staan in rust en vrede.
We gaan aan de slag met Hoofdstuk 29 uit het Tekstboek over Het ontwaken.

 

 

 

21 november Fleur Smelt en Melanie Greve – God wil dat wij gelukkig zijn

Fleur Smelt en Melanie Greve bewWat is dat, echt gelukkig zijn? Ergens weten we dat allemaal. En toch weten we vaak niet wat ons ervan weerhoudt om gelukkig te zijn. Zijn we op zoek naar iets dat ons gelukkig maakt. Of denken we dat er iets is in ons leven dat ons ongelukkig maakt. In deze interactieve bijeenkomst gaan we hier met elkaar eerlijk naar kijken. We beginnen met ons af te stemmen op ‘gelukkig zijn’. Dit doen we samen met Melanie, die deze afstemming begeleidt met zang en de ukelele. Wat is de vibratie van ‘gelukkig zijn’, hoe voelt dit en waar en hoe zetten we hier iets tussen? Zoals in de Cursus staat: we hoeven niet op zoek te gaan naar het licht, we hoeven alleen te kijken naar wat tussen ons en het licht in staat. We sluiten de bijeenkomst ook af met een klankimprovisatie die onze ervaring van ‘Altijd gelukkig te zijn’ zal bestendigen.

 

5 december onbekend
Geef u op voor de maandelijkse nieuwsbrief. Dan houden we u op de hoogte van de spreker en het thema van die maand.

 

Algemene informatie:

Locatie: in Hoogland, details in de bevestiging ná aanmelding.
Programma: 11:00 - 12:30 uur, zaal open vanaf 10:30 uur
Entree: € 10, U-pas € 7
Coördinator: Walter van Bijsterveld; 06 - 145 910 00 of mail naar ontmoetingspuntutrecht @ gmail.com.

 

Banner Doorn

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Miracles in Contact Facebook Page  Miracles in Contact YouTube Page  Miracles in Contact Instagram Pagina 

Wie is online

Today 15

Gisteren 183

Currently are 15 guests and no members online