De studie van de Cursus vergt inzet en is niet altijd eenvoudig. Het is onze ervaring dat contact met medestudenten heel behulpzaam kan zijn. Je ziet op de kaart hieronder met rode dots een groot aantal lees- en studiegroepen aangegeven. Deze groepen komen tegen een geringe vergoeding voor koffie/thee (maximaal € 5,00) aan de facilitator regelmatig bij elkaar. Je kunt hier desgewenst contact mee opnemen. Er zijn ook groepen op internet: www.wonderwerker.nl/studiegroep, Facebook discussiegroep1 (NB de blauwe dots zijn de Cursusleraren)

Zelf een lees-/studiegroep starten?

Wil je zelf een nieuwe lees-/studiegroep starten, dan verzorgen wij een (gratis) oproep in het MIC Magazine en in onze maandelijkse digitale nieuwsbrief. Als de groep gestart is, plaatsen wij een marker op de onderstaande kaart. Ook bieden wij op verzoek ondersteuning bij het opstarten van de groep. Je dient dan wel als donateur opgenomen te zijn in ons relatiebestand.
 
Hier kun je je aanmelden als nieuwe groep. 
Is je groep niet meer actief, laat het ons alsjeblieft weten, dan houden wij de gegevens actueel. Als de studie van de Cursus niet meer centraal staat, vernemen wij dit graag.