banner Baarn verdana

Vanaf januari 2024 zien we elkaar tijdens de ontmoetingszondagen in de Paaskerk in Baarn.
Deze is bedoeld als een vertrouwde plek waar iedereen als vrienden en familie van Een cursus in wonderen samen kan zijn. Meld je links op deze pagina aan voor de gratis digitale MIC Nieuwsbrief voor de meest actuele informatie.


Wil je via ZOOM meedoen dan is aanmelding noodzakelijk. Je kun je vooraf HIER aanmelden. Je wordt dan doorgeleid naar Billetto. Daar kun je ervoor kiezen een donatie te geven. Je krijgt de deelname-gegevens per e-mail toegestuurd.
Klik HIER  voor een handleiding voor de installatie van het ZOOM-programma en het gebruik ervan.                                          

 

PROGRAMMA

 
Zondag 1 september Nicolien Gouwenberg  De grote bevrijding

Nicolien Gouwenberg Bevrijding uit onze zelfgemaakte gevangenis. Het is een vergissing te geloven dat een denksysteem gebaseerd op leugens zwak zou zijn. Niets wat door een kind van God is gemaakt is zonder macht. Het is essentieel dat je dit beseft, want anders ben je niet in staat uit de gevangenis die jij gemaakt hebt te ontsnappen. (T3.VII.1:6-8) Vanmiddag gaan we het non-duale pad van Een cursus in wonderen samen bespreken én toepassen, met uiteraard ruimte voor vragen, toelichting en uitwisseling.

 

 

 Zondag 6 oktober Peter Winteraeken   Jij bent het op wie je gewacht hebt! Ontwaken met Een cursus in wonderen.

Peter Winteraeken Wakker worden en wakker in het leven staan: hoe 'doe' je dat? Een cursus in wonderen verwoordt dit zo in hoofdstuk 29: Er kwam een droom van oordelen binnen in de denkgeest die God even volmaakt geschapen heeft als Zichzelf. En in die droom werd de Hemel veranderd in de hel, en God tot vijand van Zijn Zoon gemaakt. Hoe kan Gods Zoon ontwaken uit die droom? Het is een droom van oordelen. Hij dient dus niet te oordelen, en hij zal ontwaken. (T29.IX.2:1-4) Wat wordt hier veel gezegd in een paar zinnen! Vanmiddag staan we stil bij het proces van ontwaken, dat loopt via niet-oordelen en de weg van vergeving. Is dat mogelijk? Niet alleen mogelijk, 'een gelukkige afloop staat voor alles vast.' zegt Een cursus in wonderen in les 292.


Algemene informatie

Locatie: De Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4A, 3743 KN Baarn
Programma live: 14:30 tot 16:00 uur, zaal open van 14:00 tot 17:00 uur
Programma Zoom: 14:30 uur - ca. 16:00 uur; Zoom room open 14:00 - 17:00 uur
Entree: richtbedrag €15,- als donatie voor tegemoetkoming in de kosten van zaalhuur en overigen. (cash of pin)

 

Lezingen van vorige Ontmoetingsdagen

Lezingen van vorige Ontmoetingszondagen kun je bekijken op het YouTube kanaal van Miracles in Contact.