Een cursus in wonderen is een spirituele leerweg die je helpt om je innerlijke leraar te vinden. De wonderen die de Cursus onderwijst, zijn uitdrukkingen van liefde die gepaard gaan met veranderingen in waarneming, waardoor we de wereld door de ogen van liefde in plaats van angst zien.

Een cursus in wonderen is een boek dat, zoals de titel aangeeft, is opgezet als een leerprogramma. Het bestaat uit vier delen: een Tekstboek waarin stap voor stap de theorie van de Cursus wordt uiteengezet, een Werkboek voor studenten met 365 lessen, een Handboek voor leraren en Aanvullingen. Dit boek kan voor iedereen die wil leren op een andere manier naar problemen én naar zichzelf te kijken, behulpzaam zijn.

The Foundation for Inner Peace is de oorspronkelijke organisatie, aangewezen door de scribent Dr. Helen Schucman, om het enige geautoriseerde manuscript van A Course in Miracles© te publiceren en te verspreiden. Inmiddels is de Cursus in 26 talen uitgebracht. De Nederlandse uitgever is AnkhHermes.

De volledige werkboeklessen uit de Cursus kun je dagelijks volgen door links op deze pagina onder Werkboekles vandaag op de titel van de les te klikken.

Voor vragen over de inhoud van de Cursus kun je de Vraag & Antwoord Service raadplegen. Op meer dan 1380 vragen van studenten geeft Kenneth Wapnick antwoord.