Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

Waar vinden in Nederland en België bijeenkomsten plaats?

Ontmoetingsdagen

ATTENTIE:

In verband met de door de regering ingestelde maatregelen zullen de ontmoetingsbijeenkomsten van Doorn en Utrecht voorlopig via ZOOM plaatsvinden. Daarom is onderstaande informatie, tot nader orde, niet van toepassing.

Voor de overige locaties zal men via de website en de nieuwsbrief op de hoogte worden gehouden.

Houd deze graag in de gaten voor actuele informatie.

 

Doorn
Iedere eerste zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) organiseert MIC een landelijke MIC Ontmoetingszondag in Doorn. De hele middag, van 13:30 - 17:00 uur, ben je welkom in Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn. Van 14:00 uur tot circa 15:30 uur kun je een mini-workshop of (interactieve) lezing over de Cursus bijwonen. Er is ruim gelegenheid om medestudenten van de Cursus te ontmoeten en met elkaar uit te wisselen. Er is een informatiestand waar je met al je vragen over de Cursus terecht kunt.

Utrecht
Het Ontmoetingspunt Utrecht organiseert iedere derde zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) een bijeenkomst in het centrum van Utrecht. Er wordt een lezing gehouden door een Cursusleraar en er is gelegenheid om na te praten.

Oosterwolde (Fr)
In Noord-Nederland worden tweemaal per jaar ontmoetingsbijeenkomsten gehouden. Tijdens een ontmoetingsdag, die meestal op zaterdag of zondag plaatsvindt, kun je een workshop bijwonen en medestudenten van de Cursus ontmoeten.

Zuid-Nederland
Vijf maal per jaar organiseert Ontmoetingscentrum ECIW in verschillende plaatsen in Zuid-Nederland een lezing.
Er wordt door een bij MIC aangesloten Cursusleraar een lezing gehouden rond een thema uit Een cursus in wonderen. Er is ruim gelegenheid tot uitwisseling. Boekentafel aanwezig.

België
Op 16 oktober 2016 is ECIW-Vlaanderen opgericht. Deze zusteroganisatie is net als MIC een platform voor Cursusstudenten met als doel contact- en informatiepunt te zijn.

Overige bijeenkomsten 

Lees- en studiegroepen
In het hele land, en ook in België, zijn lees- en studiegroepen actief. Dit zijn kleine groepen Cursusstudenten, die regelmatig tegen een geringe vergoeding voor koffie/thee bij elkaar komen om samen de Cursus te bestuderen en uit te diepen. Op de kaart Lees- en studiegroepen kun je zien welke groepen bij jou in de buurt zijn. Wil je deelnemen aan een groep? Klik dan op een marker voor de contactgegevens.  

Bijeenkomsten met Cursusleraren
Door Cursusleraren worden in het hele land workshops, jaargroepen en retraites aangeboden. Voor een overzicht van de plaatsen waar deze bijeenkomsten zijn, kun je de kaart Leraren raadplegen. Klik op een marker voor meer informatie.

Groepen op het internet
www.wonderwerker.nl/studiegroep
Facebook discussiegroep  

 

Banner Doorn

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Werkboekles vandaag

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Miracles in Contact Facebook Page  Miracles in Contact YouTube Page  Miracles in Contact Instagram Pagina 

Wie is online

Vandaag 243

Gisteren 162

Momenteel zijn er 14 bezoekers online