Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

Waar vinden in Nederland en België bijeenkomsten plaats?

Ontmoetingsdagen

Amersfoort
Iedere eerste zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) organiseert MIC een landelijke MIC Ontmoetingszondag in Amersfoort. De hele middag, van 13:30 - 17:00 uur, ben je welkom in de zaal van het Meridiaan College. Van 14:00 uur tot circa 15:30 uur kun je een mini-workshop of (interactieve) lezing over de Cursus bijwonen. Er is ruim gelegenheid om medestudenten van de Cursus te ontmoeten en met elkaar uit te wisselen. Er is een informatiestand waar je met al je vragen over de Cursus terecht kunt.

Utrecht
Het Ontmoetingspunt Utrecht organiseert iedere derde zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) een bijeenkomst in het centrum van Utrecht. Er wordt een lezing gehouden door een Cursusleraar en er is gelegenheid om na te praten.

Oosterwolde (Fr)
In regio Noord worden ontmoetingsbijeenkomsten gehouden. Tijdens een 0ntmoetingsdag, die meestal op zaterdag of zondag plaatsvindt, kun je een workshop bijwonen en medestudenten van de Cursus ontmoeten.

België
Op 16 oktober 2016 is ECIW-Vlaanderen opgericht. Deze zusteroganisatie is net als MIC een platform voor Cursusstuden met als doel contact- en informatiepunt te zijn.

Overige bijeenkomsten 

Lees- en studiegroepen
In het hele land, en ook in België, zijn lees- en studiegroepen actief. Dit zijn kleine groepen Cursusstudenten, die regelmatig bij elkaar komen om samen de Cursus te bestuderen en uit te diepen. Op de kaart Lees- en studiegroepen kun je zien welke groepen bij jou in de buurt zijn. Wil je deelnemen aan een groep? Klik dan op een marker voor de contactgegevens.  

Bijeenkomsten met Cursusleraren
Door Cursusleraren worden in het hele land workshops, jaargroepen en retraites aangeboden. Voor een overzicht van de plaatsen waar deze bijeenkomsten zijn, kun je de kaart Leraren raadplegen. Klik op een marker voor meer informatie. In het middenkatern van MIC Magazine vind je actuele informatie over activiteiten door Cursusleraren.

Groepen op het internet
www.wonderwerker.nl/studiegroep
Facebook discussiegroep 
Facebook discussiegroep2

 

ontmoetingsdagen amersfoort

MIC 25 jaar

MM4 2017 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

captcha 

ANBI web blauw

Wie is online

We hebben 122 gasten online.