Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

De studie van de Cursus vergt inzet en is niet altijd eenvoudig. Het is onze ervaring dat contact met medestudenten heel behulpzaam kan zijn. Je ziet op de kaart hieronder met rode markers een groot aantal lees- en studiegroepen, verspreid over Nederland en België aangegeven, waar je desgewenst contact mee op kunt nemen. Er zijn ook groepen op internet: www.wonderwerker.nl/studiegroep, Facebook discussiegroep1, Facebook discussiegroep2 (NB de blauwe dots zijn de bij MIC aangesloten leraren)

Zelf een lees-/studiegroep starten?

Wil je zelf een nieuwe lees-/studiegroep starten, dan verzorgen wij een (gratis) oproep in het MIC Magazine en in onze maandelijkse digitale nieuwsbrief. Als de groep gestart is, plaatsen wij een marker op de onderstaande kaart. Ook bieden wij op verzoek ondersteuning bij het opstarten van de groep. Je dient dan wel als donateur opgenomen te zijn in ons relatiebestand.
 
Hier kun je je aanmelden als nieuwe groep. 
Is je groep niet meer actief, laat het ons alsjeblieft weten, dan houden wij de gegevens actueel. Als de studie van de Cursus niet meer centraal staat, vernemen wij dit graag. 

ontmoetingsdagen amersfoort

MIC 25 jaar

MM4 2017 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

captcha 

ANBI web blauw

Wie is online

We hebben 124 gasten online.