Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

 

 

 

Stichting Miracles in Contact heeft een zusterorganisatie in België: de vzw ECIW Vlaanderen.

Zij zijn net als MIC een platform voor Cursus-studenten en hebben als doel een contact- en informatiepunt te zijn in Vlaanderen.

Op hun website informeren ze je over activiteiten van leraren, lees- en studiegroepen, lezingen en evenementen die gerelateerd zijn aan het boek Een cursus in wonderen.

ECIW-Vlaanderen organiseert 3 maandelijks een lezing.

Op deze dagen kun je een interactieve lezing bijwonen en achteraf nog gezellig van gedachten wisselen, napraten en informatie verkrijgen.

Programma

27 mei Paul Meert  - Het vreugdevolle NU

Een totaal “Andere Wijze Om...” te kijken naar tijd, gebaseerd op Een cursus in wonderen.

Kun jij je voorstellen wat het betekent geen bekommernissen, geen zorgen en geen angsten te hebben, maar gewoon de hele tijd volkomen kalm en vredig te zijn? Toch is dat het waar de tijd voor dient; om juist dat te leren en verder niets. (T15.I.1:1-2 )

Na een succesvolle carrière bij Hewlett Packard, Siemens en Umicore verwierf Paul Meert vooral nationaal als internationaal bekendheid met zijn time- en servicemanagement. Hij coachte CEO’s en bedrijven o.a Siemens, Exxon, IBM, Blokker, Volvo, Microsoft, zonder dat ze zich daarvan bewust waren, vanuit het onderliggende gedachtegoed van Een cursus in wonderen.

Samen met wijlen Tomas Vieira (De weg naar vrijheid – het loslaten van het ego) ontwikkelde Paul Meert het programma AWO, Another Way Of, (Managing without Ego,Time and Worries).Nu geeft hij voor het eerst een lezing aan mensen die al langer bekend zijn met de Cursus en is hij in staat om voluit te spreken vanuit dit gedachtegoed.

26 augustus: Lieve Michels

25 december: Els Thissen

 

Algemene info:
Inkom: 10€
Locatie: Kerk, “De Verrezen Heer”, Berchemstadionstraat 8, 2600 Berchem (Antwerpen)
Programma lezing 14.00 tot 15.30 uur. Ruimte open van 13.00 tot 17.00 uur
Meer info: www.eencursusinwonderen-vlaanderen.be

MIC 25 jaar

ontmoetingsdagen amersfoort

Webwinkel

MM1 2018

banner vraag antwoord

captcha 

ANBI web blauw

Wie is online

Momenteel zijn er 48 bezoekers online