Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

 

 

 

Stichting Miracles in Contact heeft een zusterorganisatie in België: de vzw ECIW Vlaanderen.

Zij zijn net als MIC een platform voor Cursus-studenten en hebben als doel een contact- en informatiepunt te zijn in Vlaanderen.

Op hun website informeren ze je over activiteiten van leraren, lees- en studiegroepen, lezingen en evenementen die gerelateerd zijn aan het boek Een cursus in wonderen.

ECIW-Vlaanderen organiseert 3 maandelijks een lezing.

Op deze dagen kun je een interactieve lezing bijwonen en achteraf nog gezellig van gedachten wisselen, napraten en informatie verkrijgen.

Programma

25 februari - Willem Glaudemans - Schepping

 "Scheppen is uitbreiden leert de Cursus. God breidt zich in Zijn scheppingen uit, wat betekent dat Zijn scheppingen Zijn eigenschappen bezitten. God breidt zich in ons, als Zijn scheppingen uit. Dat vertelt ons alles over wie wij ten diepste werkelijk zijn. Als wij iets scheppen is het dus ook een uitbreiding van wie wij zijn. Wat zijn jouw scheppingen? De Cursus maakt ook onderscheid tussen ‘maken’ en ‘scheppen’. Het ego maakt, en God en Zijn scheppingen scheppen. Een maaksel van angst is niet blijvend, een schepping van liefde is eeuwig. We zijn medescheppers met God. Scheppen is een weg naar vreugde. Laten we dit alles met elkaar onderzoeken.”

27 mei Paul Meert  - Het vreugdevolle NU

Een totaal “Andere Wijze Om...” te kijken naar tijd, gebaseerd op Een cursus in wonderen.

Kun jij je voorstellen wat het betekent geen bekommernissen, geen zorgen en geen angsten te hebben, maar gewoon de hele tijd volkomen kalm en vredig te zijn? Toch is dat het waar de tijd voor dient; om juist dat te leren en verder niets. (T15.I.1:1-2 )

Na een succesvolle carrière bij Hewlett Packard, Siemens en Umicore verwierf Paul Meert vooral nationaal als internationaal bekendheid met zijn time- en servicemanagement. Hij coachte CEO’s en bedrijven o.a Siemens, Exxon, IBM, Blokker, Volvo, Microsoft, zonder dat ze zich daarvan bewust waren, vanuit het onderliggende gedachtegoed van Een cursus in wonderen.

Samen met wijlen Tomas Vieira (De weg naar vrijheid – het loslaten van het ego) ontwikkelde Paul Meert het programma AWO, Another Way Of, (Managing without Ego,Time and Worries).Nu geeft hij voor het eerst een lezing aan mensen die al langer bekend zijn met de Cursus en is hij in staat om voluit te spreken vanuit dit gedachtegoed.

26 augustus: Lieve Michels

25 december: Els Thissen

 

Algemene info:
Inkom: 10€
Locatie: Kerk, “De Verrezen Heer”, Berchemstadionstraat 8, 2600 Berchem (Antwerpen)
Programma lezing 14.00 tot 15.30 uur. Ruimte open van 13.00 tot 17.00 uur
Meer info: www.eencursusinwonderen-vlaanderen.be

ontmoetingsdagen amersfoort

MIC 25 jaar

MM4 2017 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

captcha 

ANBI web blauw

Wie is online

We hebben 121 gasten online.