Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

 

 

 

Stichting Miracles in Contact heeft een zusterorganisatie in België: de vzw ECIW Vlaanderen.

Zij zijn net als MIC een platform voor Cursus-studenten en hebben als doel een contact- en informatiepunt te zijn in Vlaanderen.

Op hun website informeren ze je over activiteiten van leraren, lees- en studiegroepen, lezingen en evenementen die gerelateerd zijn aan het boek Een cursus in wonderen.

ECIW-Vlaanderen organiseert 3 maandelijks een lezing.

Op deze dagen kun je een interactieve lezing bijwonen en achteraf nog gezellig van gedachten wisselen, napraten en informatie verkrijgen.

Programma

26 november - Els Thissen

Thema van deze interactieve lezing: Wil je vrede, onderwijs vrede om vrede te leren. (T6.V.B.t)

Als je een verlangen naar ‘vrede’ hebt, vraagt dat van jou om alles op te geven dat verdeeldheid in stand houdt. Immers: ‘Niets buiten jou kan je verlossen, vrede geven, kwetsen, verstoren, of jou op enige manier van streek maken’(vgl: WdI.70.2:1-2). Één eis (willen) behouden is voldoende om afscheiding in stand te houden. Vrede willen vraagt om een werkelijke gerichtheid naar binnen, om je oordelen te ontmaskeren en totaal af te zweren en je te verbinden met wat je ware realiteit is, namelijk ‘verbonden eenheid met al wat is’. Dan (her)opent zich een stille, allesomvattende, onvoorwaardelijke vrede in jou, één met liefde, één met al je broeders/zusters, één met God. Dit is een vrede die niet onderhandelbaar is en er altijd is. Een vrede van weerstandloosheid en vol van kracht.

De lezing wordt omlijst met muziek van- en door Neda Boin (1990). Zij zingt enkele nummers van haar CD ‘The Light Has Come’, geheel geïnspireerd ontstaan door Een cursus in wonderen.

 

Algemene info:
Inkom: 10€ - leden ECIW: 8€
Locatie: Kerk, “De Verrezen Heer”, Berchemstadionstraat 8, 2600 Berchem (Antwerpen)
Programma lezing 14.00 tot 15.30 uur. Ruimte open van 13.00 tot 17.00 uur
Meer info: www.eencursusinwonderen-vlaanderen.be

ontmoetingsdagen amersfoort

MM3 2017 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Werkboekles vandaag

captcha 

ANBI web blauw

Wie is online

We hebben 127 gasten online.