Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

462 20160515 029 banner ECIW Vlaanderen 

Stichting Miracles in Contact heeft een zusterorganisatie in België: de vzw ECIW-Vlaanderen.

Zij zijn net als MIC een platform voor Cursus-studenten en hebben als doel een contact- en informatiepunt te zijn in Vlaanderen.

Op hun website informeren ze je over activiteiten van leraren, lees- en studiegroepen, lezingen en evenementen die gerelateerd zijn aan het boek Een cursus in wonderen.

ECIW-Vlaanderen organiseert driemaandelijks een lezing.

Op deze dagen kun je een interactieve lezing bijwonen en achteraf nog gezellig van gedachten wisselen, napraten en informatie verkrijgen.

 

25 augustusCyriel Van Rumst – Terugkeer naar liefde

We zijn allemaal op zoek naar liefde, en de enige plek waar je deze kan aantreffen is binnenin jezelf.
1. In mijn zoektocht naar geluk, liefde en vervulling word ik geleid van ‘bovenuit’.
2. Ik ben de schepper van mijn eigen leven. Wat dan ook betekent dat alleen ikzelf verantwoordelijk ben voor wat mij ‘schijnbaar’ overkomt.
3. De ‘ander’ is enkel een spiegel voor hoe ik over mezelf denk. Elke irritatie zegt me alleen maar dat ik over mezelf negatieve gedachten heb. Dat is dus een prima hulpmiddel om te onderzoeken hoe ik mezelf steeds saboteer. En dat helpt me dan om de overtuigingen over mezelf bij te stellen.
Deze weg gaan is een vrij eenzame bedoening, je vindt (aanvankelijk) weinig medestanders. Maar eens er aan begonnen wil je niet meer terug!

24 november Debby KampGa mee met verandering

debbykamp2015Binnen Een cursus in wonderen worden uiterlijke omstandigheden gezien als een afspiegeling van wat zich afspeelt binnen ons denken. Ze [de wereld die jij ziet] getuigt van de staat van jouw denkgeest, de uiterlijke weergave van een innerlijke toestand. (T21.In.1:5)
Uiterlijke veranderingen zijn dan ook een gevolg van veranderingen in ons denken, en naarmate wij meer voor liefde kiezen dus onvermijdelijk. Maar wanneer we ermee te maken krijgen, komt er vrijwel altijd angst op. Door ons niet te verzetten maar elke nieuwe situatie te gebruiken voor het ontwikkelen van vertrouwen, gaan we ervaren dat álle veranderingen áltijd behulpzaam zijn. Hierdoor leert hij dat … waar hij dacht dat er iets van hem werd gevraagd, hem juist een geschenk wordt gegeven. (H4.1.A.5:8)
In deze interactieve lezing gaan we dit thema verdiepen en praktisch toepassen op de veranderingen die zich in onze persoonlijke levens en maatschappelijk aandienen. Van harte welkom!

 

 

Algemene informatie:

Inkom: 10€
Locatie: Kerk, “De Verrezen Heer”, Berchemstadionstraat 8, 2600 Berchem (Antwerpen)
Programma lezing 14.00 tot 15.30 uur. Ruimte open van 13.00 tot 17.00 uur
Meer info: www.eencursusinwonderen-vlaanderen.be

462 20160515 029 banner Amersfoort

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Werkboekles vandaag

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Wie is online

Momenteel zijn er 19 bezoekers online