Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

462 20160515 029 banner ECIW Vlaanderen 

Stichting Miracles in Contact heeft een zusterorganisatie in België: de vzw ECIW-Vlaanderen.

Zij zijn net als MIC een platform voor Cursus-studenten en hebben als doel een contact- en informatiepunt te zijn in Vlaanderen.

Op hun website informeren ze je over activiteiten van leraren, lees- en studiegroepen, lezingen en evenementen die gerelateerd zijn aan het boek Een cursus in wonderen.

ECIW-Vlaanderen organiseert driemaandelijks een lezing.

Op deze dagen kun je een interactieve lezing bijwonen en achteraf nog gezellig van gedachten wisselen, napraten en informatie verkrijgen.

 

 

23 februari Annemie Meuleman en Lisa De Palmenaer – Van afscheiding naar verbinding

Je geloofde dat je zonder het Koninkrijk was en je hebt jezelf zodoende en je geloof ervan uitgesloten. Daarom is het van wezenlijk belang jou te leren dat je erin opgenomen moet zijn, en dat de overtuiging dat je dat niet bent het enige is wat jij moet uitsluiten. (T6.V.C.6:4-5)
Via praktische oefeningen leiden we jullie van afscheiding naar verbinding, met je ware Zelf, met al je broeders en met de bron van Liefde.
Er is een liefde
Een liefde die niet van deze wereld is
Een liefde waar niets verwacht wordt
Een liefde die nooit oordeelt
Een liefde die voorbij elke vorm gaat
Een liefde die geen grenzen kent
Een liefde die alles omringt en doordringt
Een liefde die alles verbindt
Een liefde die alles één maakt
Hartelijk welkom om je samen met ons met deze bron van Liefde te verbinden. 

 

24 mei Els Thissen Vergeef en je bent vrij 

els thissen juli 14Vergeef en je bent vrij. Bijna niet te geloven en toch zo simpel. Zo werkt het omdat jij altijd deelt in wat je geeft. Je vindt vrede door totale vergeving (zie:T1.VI.1:1). Vergeving zonder terughouding, zonder ‘ja maar...’ en zonder uitzonderingen.
Door af te zien van elk oordeel, door totale vergeving, geef je oneindige vrede. Wie vergeven heeft weet dat het verleden voorbij is en dat alles volbracht is tot op dit moment. Dat geeft je de ruimte om voorbij illusies te kijken en volkomen onschuld te herkennen. Gun jezelf het cadeau dat vergeving in zich draagt, namelijk vrede, vrijheid, liefde en een diepe verbondenheid. Of niet natuurlijk...

 

26 april Phoebe Lauren – Voorbij Een Cursus in Wonderen

Phoebe LaurenDit is een bijzondere bijeenkomst, Phoebe is na een lange afwezigheid opnieuw in België om haar boek te presenteren en samen met ons een unieke ervaring met de Stem te beleven.
Ze schreef het boek samen met Sylvain du Boullay. Phoebe is een authentieke ambassadeur voor het gedachtegoed van Een cursus in wonderen. Ze laat ons zien hoe dit ons totaal kan transformeren naar een leven waarin Goddelijke liefde en ware inleving onbeperkt kunnen worden uitgedrukt.
De toegang tot deze presentatie kost € 25.-- 

 

Algemene informatie:

Inkom: 10€
Locatie: Kerk, “De Verrezen Heer”, Berchemstadionstraat 8, 2600 Berchem (Antwerpen)
Programma lezing 14.00 tot 15.30 uur. Ruimte open van 13.00 tot 17.00 uur
Meer info: www.eencursusinwonderen-vlaanderen.be

Banner Doorn

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Wie is online

Momenteel zijn er 42 bezoekers online