Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

462 20160515 029 banner ECIW Vlaanderen 

Stichting Miracles in Contact heeft een zusterorganisatie in België: de vzw ECIW-Vlaanderen.

Zij zijn net als MIC een platform voor Cursus-studenten en hebben als doel een contact- en informatiepunt te zijn in Vlaanderen.

Op hun website informeren ze je over activiteiten van leraren, lees- en studiegroepen, lezingen en evenementen die gerelateerd zijn aan het boek Een cursus in wonderen.

ECIW-Vlaanderen organiseert driemaandelijks een lezing.

Op deze dagen kun je een interactieve lezing bijwonen en achteraf nog gezellig van gedachten wisselen, napraten en informatie verkrijgen.

 

24 november Debby KampGa mee met verandering

debbykamp2015Binnen Een cursus in wonderen worden uiterlijke omstandigheden gezien als een afspiegeling van wat zich afspeelt binnen ons denken. Ze [de wereld die jij ziet] getuigt van de staat van jouw denkgeest, de uiterlijke weergave van een innerlijke toestand. (T21.In.1:5)
Uiterlijke veranderingen zijn dan ook een gevolg van veranderingen in ons denken, en naarmate wij meer voor liefde kiezen dus onvermijdelijk. Maar wanneer we ermee te maken krijgen, komt er vrijwel altijd angst op. Door ons niet te verzetten maar elke nieuwe situatie te gebruiken voor het ontwikkelen van vertrouwen, gaan we ervaren dat álle veranderingen áltijd behulpzaam zijn. Hierdoor leert hij dat … waar hij dacht dat er iets van hem werd gevraagd, hem juist een geschenk wordt gegeven. (H4.1.A.5:8)
In deze interactieve lezing gaan we dit thema verdiepen en praktisch toepassen op de veranderingen die zich in onze persoonlijke levens en maatschappelijk aandienen. Van harte welkom!

 

23 februari Annemie Meuleman en Lisa De Palmenaer – Van afscheiding naar verbinding

Je geloofde dat je zonder het Koninkrijk was en je hebt jezelf zodoende en je geloof ervan uitgesloten. Daarom is het van wezenlijk belang jou te leren dat je erin opgenomen moet zijn, en dat de overtuiging dat je dat niet bent het enige is wat jij moet uitsluiten. (T6.V.C.6:4-5)
Via praktische oefeningen leiden we jullie van afscheiding naar verbinding, met je ware Zelf, met al je broeders en met de bron van Liefde.
Er is een liefde
Een liefde die niet van deze wereld is
Een liefde waar niets verwacht wordt
Een liefde die nooit oordeelt
Een liefde die voorbij elke vorm gaat
Een liefde die geen grenzen kent
Een liefde die alles omringt en doordringt
Een liefde die alles verbindt
Een liefde die alles één maakt
Hartelijk welkom om je samen met ons met deze bron van Liefde te verbinden. 

Algemene informatie:

Inkom: 10€
Locatie: Kerk, “De Verrezen Heer”, Berchemstadionstraat 8, 2600 Berchem (Antwerpen)
Programma lezing 14.00 tot 15.30 uur. Ruimte open van 13.00 tot 17.00 uur
Meer info: www.eencursusinwonderen-vlaanderen.be

Banner Doorn

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Wie is online

Momenteel zijn er 30 bezoekers online