Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

Banner Doorn


Iedere eerste zondag van de maanden september t/m juni vindt de landelijke MIC-ontmoetingszondag in Doorn plaats.
Deze is bedoeld als een vertrouwde plek waar iedereen als vrienden en familie van Een cursus in wonderen samen kan zijn. Meld je links op deze pagina aan voor de gratis digitale MIC Nieuwsbrief voor de meest actuele informatie.

 
Wil je via ZOOM meedoen dan is aanmelding noodzakelijk. Je kun je vooraf HIER aanmelden. Je wordt dan doorgeleid naar Billetto. Daar kun je ervoor kiezen een donatie te geven. Je krijgt de deelname-gegevens per e-mail toegestuurd.
Klik HIER  voor een handleiding voor de installatie van het ZOOM-programma en het gebruik ervan.

                                                                                                 
PROGRAMMA

  

2 april Marleen Bekker en Debby Kamp De gelukkige leraar blijft een leerling

Debbby 50 Marleen 50 Wij: een angsthaas en een podiumtijger. Een oudje en een groentje. In elk geval reisgenoten.
En jij, hoe zie jij jezelf? We hebben allemaal zo ons script en identiteits-ideeën. Waarin triggeren we elkaar? En wat is ons éne, gedeelde belang?
Deze middag willen we graag zo eerlijk mogelijk demonstreren hoe wij leerling zijn, en hierover uitwisselen. Omdat we merken dat dat aanstekelijk en ontschuldigend werkt. Zoals Jezus zegt: iedereen onderwijst, en wel de hele tijd. Wat willen we leren?
Met interactie, humor en muziek. Met oefening, uitwisseling en theorie. We nodigen je van harte uit fysiek aanwezig te zijn! 

Marleen Bekker is docent, cabaretière en slak. Ze leest sinds januari 2022 dagelijks op Youtube de werkboeklessen voor waarin ze zo eerlijk en transparant mogelijk reageert.
Meer info: www.marleenbekker.com
Debby Kamp heeft na het uitvallen van Margot Krikhaar in 2011 een aantal van haar groepen voortgezet en geeft individuele begeleiding vanuit ECIW.
Meer info: www.debbykamp.nl / www.ontwakeninliefde.nl

 

 

7 mei Peter Winteraeken en Dennis Hardeman Wil je vrede? Sluit vrede met elke onvrede

Wat als je één ding mag kiezen in je leven? Waar ga je dan voor? Wat is het wat je werkelijk verlangt? Overal en altijd is het antwoord over de hele wereld hetzelfde: vrede en geluk! We willen dus allemaal hetzelfde. En….hoe komt het toch dat we dit niet aldoor ervaren? Vandaag staan we stil bij krachtige lessen uit Een cursus in wonderen die ons op weg helpen om contact te maken met deze vredige en gelukkige staat van zijn. Bv les 5 ‘Ik voel nooit onvrede om de reden die ik denk’ en les 190 ‘Ik kies de vreugde van God in plaats van pijn’. Bovenal willen we je laten ervaren wat de kracht van vergeving is! Vergeving is hét middel dat de Cursus ons aanreikt om deze vredige gelukkige staat van zijn opnieuw in ons bewustzijn te brengen. Alle gevoelens van onvrede welkom!

Peter Winteraeken: leeft en werkt sinds 2000 met Een cursus in wonderen. Vergeving is de rode draad in zijn leven en hij heeft sindsdien vele mensen begeleid bij vergevingsprocessen. Meer info: www.peterwinteraeken.nl

Dennis Hardeman: in mijn werk en leven neemt vergeving een centrale plek in. Als coach en trainer neem ik Een cursus in wonderen als uitgangspunt bij de begeleiding van teams en leidinggevenden. Kiezen voor Liefde i.p.v. het E.G.O. (Even Geen Ontwikkeling). Dat wil ik graag iedereen laten ervaren.

Dennis & Peter komen regelmatig samen bij elkaar op Youtube om dagelijkse werkboeklessen uit Een cursus in wonderen toe te lichten. Dat doen ze op geheel eigen wijze!

 

Algemene informatie

Locatie: Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn
Programma live: 14:00 tot 15:30 uur, zaal open van 13:00 tot 17:00 uur
Programma Zoom: 14:00 uur - ca. 15:30 uur; Zoom room open 13:30 - 17:00 uur
Entree: richtbedrag €15,- als donatie voor tegemoetkoming in de kosten van zaalhuur en overigen. (cash of pin)
Coördinatie: Wiebe Heitman

N.B. Op zondagen is het landgoed niet goed bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf NS station Driebergen-Zeist rijdt vier keer per uur een Syntus bus naar het centrum van Doorn – lijn 50 richting Wageningen of Veenendaal en lijn 56 richting Wijk bij Duurstede. Van daar af is het een wandeling van ongeveer 25 minuten naar het landgoed.

We kunnen ook kijken of iemand je van het centrum van Doorn kan ophalen, stuur dan uiterlijk de vrijdag vóór de lezing hiervoor een berichtje naar het MIC kantoor. Je krijgt dan per mail antwoord.

Route beschrijving naar Doorn

 

Lezingen van vorige Ontmoetingsdagen

Lezingen van vorige Ontmoetingszondagen kun je bekijken op het YouTube kanaal van Miracles in Contact.

 

 

Banner Doorn

MM1-2023_cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Gratis MIC Nieuwsbrief


Selecteer hieronder E-mail. Dit is de manier waarop u van Miracles In Contact zult horen:

Door hieronder te klikken om te abonneren, erken je dat deze informatie voor verwerking wordt overgedragen aan ons nieuwsbriefsysteem.


U kunt zich op elk moment afmelden door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. 

ANBI web blauw

Miracles in Contact Facebook Page  Miracles in Contact YouTube Page  Miracles in Contact Instagram Pagina 

Wie is online

Vandaag 93

Gisteren 154

Momenteel zijn er 14 bezoekers online