Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

462 20160515 029 banner Utrecht

 

Iedere derde zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) faciliteert het ontmoetingspunt Utrecht een bijeenkomst in het centrum van Utrecht. Er wordt door een Cursusleraar een lezing gehouden rond een thema uit Een cursus in wonderen. Er is ruim gelegenheid tot uitwisseling. Je hoeft je van tevoren niet op te geven. 

In de maanden juli en augusutus zijn er geen bijeenkomsten in Utrecht

 

19 januari 2020 Mieke Scheffers 2020 een jaar van vreugde en vrijheid

Mieke Scheffers webversieDe Cursus zegt: Maak dit jaar anders door het helemaal hetzelfde te maken. En laat al je relaties voor jou heilig worden gemaakt. (T15.XI.10:11-12) Zo zal het jaar in vreugde en vrijheid beginnen. (T15.XI.10:8)
Waarom zou je niet overlopen van vreugde als jou wordt verzekerd dat al het kwaad dat jij denkt te hebben gedaan, nooit is gedaan, dat al je zonden niets zijn, dat je zo zuiver en heilig bent als jij werd geschapen, en dat licht en vreugde en vrede in jou woont? (WdI.93.4:1) Onze weg is door dit ook in al onze broeders en zusters te willen zien. Als ik werkelijk mijn onschuld, de verzoening, aanvaard, dan hoef ik ook geen schuld meer op mijn broeders te projecteren. Dan kan ik grieven en ijdele wensen loslaten. Hoe we dat toepassen gaan we in deze bijeenkomst tot een ervaring maken waardoor we de vreugde ook werkelijk voelen. Ik ben niet speciaal, ik ben een met jou! Ik verheug me om het samen te delen. Welkom!

 

16 februari 2020 Mini workshop – Frans van der Stigchel – Ga in de Geest

 

Frans van Stigchel

In de geest lost alles op. Elk probleem dat wij denken te hebben in de mind (denkgeest) verdwijnt als we in de geest zijn. Je kunt er niet meer bij.
Wij hebben een eindeloos aantal gedachten in the mind. We blijven onze onjuiste gedachten onderzoeken. Wat werkelijk behulpzaam is, is de hulp van de Heilige Geest. Je bent geest dus in de geest kun je gaan, verblijven en leven.
Middels een tweetal meditaties kom je in de geest. Hier kun je ervaren wat deze jou te bieden heeft. Je ervaart dat je geest bent en je wilt niets liever dan alleen daar verblijven: in de staat van de geest. De geest is de toegang tot God.

 

Algemene informatie:

Programma: 11:00 - 12:30 uur; zaal open 10:30 - 13:00 uur
Entree: €7 (U-pas €5)
Locatie: In de 3 Krone, Oudegracht 227, Utrecht (15 min. lopen van het station)
Je hoeft je niet vantevoren op te geven
Informatie: Johan Sturkenboom: 030 - 656 50 24

 

Banner Doorn

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Wie is online

Momenteel zijn er 15 bezoekers online