Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

462 20160515 029 banner Utrecht

 

Iedere derde zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) faciliteert het ontmoetingspunt Utrecht een bijeenkomst in het centrum van Utrecht. Er wordt door een Cursusleraar een lezing gehouden rond een thema uit Een cursus in wonderen. Er is ruim gelegenheid tot uitwisseling. Je hoeft je van tevoren niet op te geven. 

 

17 februari Monique Zomer Heilige relatie veilige relatie?

Monique Zomer 002


 Een Cursus in Wonderen is een unieke leerweg, waarin relaties een centraal thema is. Speciale relaties, gebaseerd op de wensen en verlangens van het ego, worden hier onderscheiden van Heilige relaties, waarover prachtige beschrijvingen in de Cursus staan, zoals: in elk heeft de ander een volmaakt onderkomen gezien, waar zijn Zelf in veiligheid en vrede kon worden herboren. (T22.I.9:8) 

Je kunt je gemakkelijk vergissen en hierbij denken aan een romantisch sprookje, waarbij de conclusie al gauw kan zijn dat jij een dergelijke relatie niet hebt. Maar iedereen heeft relaties, en elke relatie kan dienen als Heilige relatie. Het hangt alleen maar van jou af. Heb je zin om dit te onderzoeken?

17 maart Debby Kamp Liefde koestert geen grieven

debbykamp2015Een cursus in wonderen stelt in les 68: Jij die door liefde werd geschapen als zichzelf, kunt er geen grieven op nahouden en je Zelf kennen. En even later in diezelfde les: Het is even zeker dat wie vergeeft, het zich herinneren zal. (WdI.68.1:1)
Welke grieven koester jij? Met welk doel? En is dit werkelijk wat je wilt? In deze bijeenkomst word je van harte uitgenodigd om opnieuw te kiezen.
Vandaag zullen we proberen erachter te komen hoe jij je zonder grieven zou voelen. Zelfs als je daar maar een heel klein beetje in slaagt, zal er nooit meer een motivatieprobleem ontstaan. (WdI.68.5:4)

Van harte welkom!

21 april Ganga Hoogendoorn Het licht is gekomen

19 mei Peter Winteraeken Het thema is nog niet bekend

16 juni Frans van Stigchel Versta de Heilige Geest

 

Algemene informatie:

Programma: 11:00 - 12:30 uur; zaal open 10:30 - 13:00 uur
Entree: €7 (U-pas €5)
Locatie: In de 3 Krone, Oudegracht 227, Utrecht (15 min. lopen van het station)
Je hoeft je niet vantevoren op te geven
Informatie: Johan Sturkenboom: 030 - 656 50 24

 

462 20160515 029 banner Amersfoort

MM4 2018 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Wie is online

Momenteel zijn er 36 bezoekers online