Ben je student van Een cursus in wonderen (ECIW) en wil je je verder verdiepen? Ben je leraar en begeleid je anderen bij hun zoektocht? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je weten waar dit wonderlijke boek over gaat? Miracles in Contact kan je hierbij behulpzaam zijn.

Miracles in Contact is een vrij toegankelijk open platform voor iedereen die geïnteresseerd is in Een cursus in wonderen, het boek dat voor velen een grote inspiratie is om meer vanuit liefde dan vanuit angst te leven.
Op deze website kun je terecht voor informatie en literatuur over de Cursus, contact met leraren of medestudenten, workshops, lezingen, vragen en antwoorden.

De naam Miracles in Contact, oftewel Wonderen in Contact verwijst naar ons allen. Volgens Een cursus in wonderen zijn wij de wonderen, die met elkaar in verbinding zijn. In wonderprincipe 24 staat Jij bent een wonder... (T1.I.24:2)

Meld je aan voor onze gratis digitale nieuwsbrief (linksonder op deze pagina) en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen en activiteiten. Deze nieuwsbrief wordt maandelijks rond de 20e verstuurd.

Lees hier de laatst verzonden nieuwsbrief.

Het MIC Magazine ontvangen donateurs elk kwartaal gratis.

Ontmoet mensen die met de Cursus bezig zijn.

MIC Boekenetalage voor uitgaven geïnspireerd door de Cursus.

 

Niets werkelijks kan bedreigd worden.
Niets onwerkelijks bestaat.
Hierin ligt de vrede van God.
(Een cursus in wonderen: Vw.x)