Vanaf januari 2024 zijn de bijeenkomsten niet meer in Doorn, maar in Baarn!

Al een aantal jaar organiseert Miracles in Contact de maandelijkse ontmoetingszondagen bij landgoed Zonheuvel in Doorn. Hoewel een fijne plek, zo midden in het land én in het groen, heeft het bestuur Leiding ontvangen over het betrekken van een beter betaalbare plek, die ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer: de Paaskerk in Baarn (Oude Utrechtseweg 4A, 3743KN Baarn). De Paaskerk wordt vanaf begin 2024 de nieuwe locatie voor onze maandelijkse MIC ontmoetingszondagmiddagen. Ze bevindt zich op ongeveer vijf minuten lopen van station Baarn en heeft ongeveer 50 parkeerplekken voor de deur. In de buurt zijn ook voldoende gratis parkeerplekken te vinden.

Let op: niet alleen de locatie verandert, maar ook de begintijd. In de Paaskerk beginnen de bijeenkomsten een half uurtje later. Vanaf 14:00 uur bent u van harte welkom in de ontmoetingsruimte om koffie of thee te drinken en bij de boekentafel te neuzen. Of in de Zoomruimte, want via Zoom deelnemen kan natuurlijk ook nog steeds. Om 14:30 uur starten we met de bijeenkomst.

 

MIC Ontmoetingszondag in de Paaskerk in Baarn en ook via ZOOM

 
Zondag 1 september Spreker nog niet bekend  Onderwerp nog niet bekend

Je vind hier te zijner tijd informatie over de ontmoetingszondag in september.

 

Als je naar Baarn komt voor de lezing hoef je je niet aan te melden. Als je de lezing wil volgen via ZOOM dan is aanmelden noodzakelijk: doe dat hier voor aanmelding.