Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

Stichting Miracles in Contact - bij studenten van de Cursus beter bekend als MIC - is een organisatie die geheel bestaat uit enthousiaste vrijwilligers.

MIC werd op 1 april 1993 opgericht door Fred van den Burg, Minke Weggemans en Willem Glaudemans om...

...een contact- en informatiepunt te zijn over de Cursus en activiteiten op dit gebied door te geven. En daarmee het uitdragen van de boodschap en de inspiratie van de Cursus te helpen bevorderen: de kern van ons wezen is liefde en het herkennen hiervan gaat via de weg van vergeving en het loslaten van angst.

In de loop der jaren groeide dit initiatief van drie mensen uit tot een platform, waar inmiddels bijna 40 vrijwilligers bijdragen aan de activiteiten, zoals landelijke ontmoetingsdagen met informatiestand en boekentafel, het uitgeven van het kwartaalblad MIC Magazine, het doorgeven van nieuws rond de Cursus via de website, nieuwsbrief etc.

We noemen hieronder een aantal medewerkers in 2020:

Coördinatie Ontmoetingszondagen Doorn: Mieke Scheffers en Titia Kremer (samen met ca 20 vrijwillige medewerkers, waaronder geluid en video-opnames Peter van 't Riet); Coördinatie Winkel: Ilonka Korevaar, Johanna Cuelenaere; Secretariaatsmedewerkers: Maria Hartogensis, Sjoke Zondervan, Ilonka Korevaar; Boekhouding: Ronald van Gigch; Contentbeheer website: Michiel Meier Mattern en Hetty Clarisse; Nieuwsbrief MIC: Michiel Meier Mattern en Hetty Clarisse; Redactie MIC Magazine: Anita Koster, Annemarie van Unnik, Els Thissen, Jos Visser (hoofdredacteur) en Maria Hartogensis (bureauredactie) ; Bestuur: Ad de Regt (voorzitter), Ernestine Martens (secretaris), Wiebe Heitman (penningmeester), Nicolien Gouwenberg, Mieke Scheffers en Anne-Joke Vellinga (alg.leden).

Banner Doorn

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Werkboekles vandaag

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Miracles in Contact Facebook Page  Miracles in Contact YouTube Page  Miracles in Contact Instagram Pagina 

Wie is online

Vandaag 3

Gisteren 159

Momenteel zijn er 21 bezoekers online