Miracles in Contact

Platform voor Een cursus in wonderen

cursusboekwebheader copy trans

Een cursus in wonderen is een spirituele leerweg die je helpt om je Innerlijke Leraar te vinden. De wonderen die de Cursus onderwijst, zijn uitdrukkingen van liefde die gepaard gaan met veranderingen in waarneming, waardoor we de wereld door de ogen van liefde in plaats van angst zien.

Een cursus in wonderen is, zoals de titel aangeeft, een boek dat opgezet is als een leerprogramma. Het bestaat uit vier delen: een Tekstboek waarin stap voor stap de theorie van de Cursus wordt uiteengezet, een Werkboek voor studenten met 365 lessen, een Handboek voor leraren en Aanvullingen. Je kunt het boek bestellen in de MIC Webwinkel.

Een cursus in wonderen begon met de plotselinge beslissing van twee mensen om zich te verenigen in een gemeenschappelijk doel. Ze heetten Helen Schucman en William Thetford, en waren beiden professor in de klinische psychologie aan de medische faculteit van de Columbia Universiteit in New York City. Wie zij waren is niet van belang, behalve dat deze geschiedenis laat zien dat bij God alles mogelijk is.

Niets werkelijks kan bedreigd worden.
Niets onwerkelijks bestaat.
Hierin ligt de vrede van God.

Zo begint Een cursus in wonderen. Hij maakt een fundamenteel onderscheid tussen het werkelijke en het onwerkelijke, tussen kennis en waarneming.
Kennis is waarheid, opererend onder één wet, de wet van de liefde of van God. De waarheid is onveranderlijk, eeuwig en eenduidig. Ze kan onopgemerkt blijven, maar ze kan niet worden veranderd...

Banner Doorn

MM2 2019 cover

Webwinkel

banner vraag antwoord

Gratis MIC Nieuwsbrief

ANBI web blauw

Miracles in Contact Facebook Page  Miracles in Contact YouTube Page  Miracles in Contact Instagram Pagina 

Wie is online

Vandaag 20

Gisteren 183

Momenteel zijn er 13 bezoekers online